Toerisme Vlaams-Brabant maakt vandaag de genomineerden voor de Toerisme Awards 2018 bekend. Hiermee start de campagne voor de publieksprijs.

Toerisme Vlaams-Brabant organiseert dit jaar voor het eerst de Toerisme Awards. Hiermee willen ze verdienstelijke aanbieders van toeristische producten belonen voor hun inzet.

Er waren 110 kandidaten voor de Awards, geselecteerd door een professionele jury. De jury nomineerde drie inzendingen voor vier categorieën: Logies met streekidentiteit, Toeristisch product, Iedereen Toerist en Erfgoed.

Publiek mag stemmen voor Toerisme Award 

Voor de winnaar van de vijfde en laatste Award hebben we de hulp van het publiek nodig. Het publiek kan stemmen op één van de vier genomineerden voor de publieksprijs. 

Deze genomineerden zijn ‘Het Wandelnetwerk Getevallei’, ‘Het Belevingscentrum ’14-’18 uit Tildonk’, ‘Het Sven Nys Cycling Center’ uit Baal en ‘de regiocampagne thema Druiventro(t)s’. Stemmen kan via de website www.toerismevlaamsbrabant.be/awards. De winnaars van de 5 awards worden op een feestelijke avond op 28 maart bekend gemaakt.

Het grote publiek kan kennismaken met de genomineerden via vier filmpjes die in de week van 12 maart op de regionale zenders ROB-tv en Ring-tv uitgezonden worden.