Vlaams-Brabantse logies trakteren tijdens de Nacht van de Gast op 24 september

Voor de tweede keer op rij slaan Unizo en Logeren in Vlaanderen Vakantieland de handen in elkaar om hun klanten extra in de watten te leggen. In het weekend van de Dag van de Klant (24 september) krijg je niet enkel een bedankje van de handelaars, ook de logiessector verwent met een speciale editie van de ‘Nacht van de Gast’. Dit jaar krijg je naast je overnachting ook een unieke beleving cadeau, aangeboden door de gastheren- en vrouwen van Vlaanderen. De speciale pakketten variëren van een workshop chocolade maken tot een aperitiefconcert en van relaxerende voetmassage tot een workshop pottenbakken. Het aanbod is beperkt en alleen te reserveren via de website http://www.logereninvlaanderenvakantieland.be/nl/nacht-van-de-gast/ 

“De Vlaams-Brabantse logiessector blijft niet achter en bedankt haar klanten dit jaar door een unieke beleving aan te bieden. Speciaal voor de Nacht van de Gast stelden onze gastheren- en vrouwen een pakket samen dat alleen te reserveren is in het weekend van 24 september” zegt Monique Swinnen, gedeputeerde voor toerisme.

De Vlaamse-Brabantse deelnemers pakken uit met de volgende unieke pakketten:

Vakantiewoning Het Hagelands Huisje in Rillaar

Bij Larimar, praktijk voor integrale gezondheidsbegeleiding, word je warm onthaald met een glaasje cava of biofruitsap en je kan er (gratis) genieten van een ontspannende voetmassage en/of een sessie op de HHP-andullatiematras. Na een ontspannend bezoek bij Larimar, kan je in Het Hagelandse Huisje geheel relaxed de Nacht van de Gast tegemoet gaan. Zeker doen!

Prijs: € 95,00 p.p. (min. 4 p.) voor 2 nachten op 23, 24 en 25 september 

Hotel Les Eleveurs in Halle
In het Pajottenland kan je heerlijk fietsen, maar soms zijn er pittige heuvels. Voor het gemak biedt Hotel Les Eleveurs je gratis gebruik van een elektrische fiets aan én een lunchpakket.
Prijs: € 180,00 per tweepersoonskamer op zaterdag 24 september

B&B De Meren in Langdorp

Speciaal voor de Nacht van de Gast organiseert B&B De Meren, gelegen in de Langdorpse bossen, Hagelandse streekvertellingen rond het kampvuur, inclusief een heerlijk avondmaal bij het kampvuur. Hier laat je de drukte van alledag even achterwege en kan je genieten van de rust van de natuur. 

Prijs: € 150,00 per tweepersoonskamer 

 

Huize Dumberg in Hoeilaart

In Hoeilaart te midden van de druivenstreek weten ze wat genieten is: Overnachting, Overheerlijk diner en Overheerlijk ontbijt in Huize Dumberg en Restaurant Hof Ten Doore. Inbegrepen in het pakket zijn een overnachting voor 2 personen met ontbijtbuffet, 1 verwenkoffie en een driegangendiner met aperitief en koffie.

Prijs: € 140,00 per tweepersoonskamer op 23 september

 

B&B Hippo-Droom in Hoeilaart 

De gastheer en –vrouw van B&B Hippo-Droom zijn echte bierkenners en hun passie voor bier delen ze graag met hun gasten. Je wordt verwend met een heerlijke barbecue (excl. dranken), een zalige bierselectie, en een streekproductenontbijt. Bovendien staat er op 24 september ook een romantisch concert op het programma.  

Prijs: € 200,00 per tweepersoonskamer op 24 september

Vakantiewoning ’t Koetshuis in Neerlinter
Verblijf met vrienden of familie in vakantiewoning ’t Koetshuis in Neerlinter en krijg een gratis streekproductenmand mee naar huis. Ideaal om thuis nog na te genieten van Hagelandse lekkernijen. Geniet van 2 nachten all-in, inclusief bed- en badlinnen, eindschoonmaak, water, elektriciteit, en verwarming.
Prijs: € 400 per woning (min. 4p.) voor 2 nachten 

Via Radio 2 kunnen luisteraars 3 verblijven winnen ter waarde van € 250,00. In de week van 19 t/m 23 september kondigt Radio 2 de wedstrijd aan in de Madammen tussen 10u00 en 12u00. 

 
Tags: